تبلیغات
آموزش ساده آشپزی - آموزش کیک نارگیلی



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:سه شنبه 3 بهمن 1391-11:54 ب.ظ

نویسنده :راضیه فرزانه

آموزش کیک نارگیلی





مواد لازم:

آرد                                                                                  2 پیمانه

تخم مرغ                                                                         4عدد

خاکه قند                                                                         1 پیمانه

بیکن پودر                                                                        1 قاشق مرباخوری

پودر نارگیل                                                                      1پیمانه

شیر                                                                               نصف لیوان

کره                                                                                 200گرم

خامه                                                                              300گرم

پودر نارگیل برای روی کیک                                               2 قاشق سوپخوری

پودر قند برای روی کیک                                                   3 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم قالب کیک را کمی چرب کرده و آماده می گذاریم.

کره و خاکه قند را می زنیم تا سفید رنگ شوند. تخم مرغها را در یک ظرف شکسته و کمی آن را می زنیم.

سپس کم کم آن را داخل کره و خاکه قند می ریزیم و به هم می زنیم شیر را به دفعات داخل مایه می ریزیم.

و به هم می زنیم تا مخلوط و یکدست شود مایه کیک را در قالب می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم

سپس دو قاشق پودر نارگیل را روی آن می پاشیم و قالب را به مدت 1 ساعت در قسمت وسط فر می گذاریم

امیدوارم از پخت این کیک لذت ببرین

نوش جان












                                                                    


نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.