تبلیغات
آموزش ساده آشپزی - آموزش تنقلات - پسته شور



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:جمعه 24 آذر 1391-02:53 ق.ظ

نویسنده :راضیه فرزانه

آموزش تنقلات - پسته شور




طرز تهیه

ابتدا پسته خام را در سینی می ریزیم و آب نمک را به آن اسپری می کنیم . سپس پسته ها را داخل یک الک بزرگ که روزنه های آن کوچک تر از پسته ها باشد می ریزیم .

الک پر شده از پسته را بر روی آتش گرفته و با یک حرکت ملایم دورانی پسته ها را خشک نمایید. روش دیگر به این صورت است که پسته خام را کمی در داخل تابه تفت دهید بعد کمی نمک حل شده در آب با کمی آبلیمو یا سرکه (به اندازه یک قاشق غذاخوری) به آن اضافه کرده و دوباره تفت دهید. بگذارید کاملاً آب آن گرفته شود .

 





نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.