تبلیغات
آموزش ساده آشپزی - آموزش دسر رنگینک



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:یکشنبه 28 آبان 1391-03:10 ب.ظ

نویسنده :راضیه فرزانه

آموزش دسر رنگینک






مواد اولیه :

  • آرد گندم 600 گرم
  • روغن مایع 300 گرم
  • پودرقند و مغز گردو 150 گرم
  • خرمای هسته‌گرفته 600 گرم
  • دارچین یك قاشق سوپخوری
  • هل كوبیده‌شده نصف قاشق مرباخوری
  • پسته چرخ‌شده دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه: 

آرد را با روغن مایع تفت داده تا طلایی شود. بعد از روی حرارت برداشته تا مقداری سرد شود. پودرقند، دارچین، پسته و هل كوبیده‌شده را به آرد افزوده و مخلوط كنید. داخل هر خرما مغز گردو بگذارید سپس نیمی از مخلوط آرد را داخل دیس صاف كرده و خرماها را روی آن بچینید بعد مابقی آرد را روی خرما بریزید و روی آن را با پسته تزئین كنید.

نكته:

می‌توانید اطراف دیس را با مغز گردو، خلال پسته تزئین نمایید.

 




نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.