تبلیغات
آموزش ساده آشپزی - آموزش کیک نارگیلی



Admin Logo
themebox Logo



تاریخ:چهارشنبه 17 آبان 1391-04:08 ب.ظ

نویسنده :راضیه فرزانه

آموزش کیک نارگیلی




مواد لازم:

آرد                                                                             2 پیمانه

تخم مرغ                                                                   4عدد

خاکه قند                                                                   1پیمانه

بیکن پودر                                                                  1 قاشق مرباخوری

پودر نارگیل                                                                1پیمانه

شیر                                                                         نصف  لیوان

کره یا روغن                                                             200گرم

خامه                                                                      300گرم

پودر نارگیل برای روی کیک                                      2قاشق سوپخوری

پودر قند برای روی کیک                                          3 قاشق سوپخوری



طرز تهیه:



فر را با حرارت 180درجه سانتی گراد روشن می کنیم قالب کیک را کمی چرب می کنیم

و آماده می گذاریم.کره و خاکه قند را می زنیم تا سفید شود. تخم مرغها را در یک ظرف

می شکنیم و کمی آن را می زنیم سپس کم کم آن را داخل کره و خاکه قند می ریزیم

 و به هم می زنیم شیر را به دفعات داخل مایه و هم می زنیم تا مایه سفید شود آرد

بیکن پودر را داخل مایه می ریزیم و به هم می زنیم تا مخلوط و یکدست شود مایه کیک

را در قالب می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم سپس دو قاشق پودر نارگیل را روی آن می پاشیم

و قالب را به مدت یک ساعت در قسمت وسط فر می گذاریم



نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.